×

databas

Databasdesign för volontärer

Denna video visar vad jag sysslar med nuförtiden. Det här är vad jag designade för volontärerna i Nigerias Röda Kors. I essäboken kapitel 11 och framåt kan du läsa om varför jag tycker detta är viktigt. Se också punkt 7 i 8-stegs guiden.

Intresseanmälan

Med ditt stöd kan jag designa fler program för ideella organisationer i Afrika. Fyll i denna intresseanmälan om du kan tänka dig att skicka ett regelbundet bidrag. Obs! Detta är inte bindande. För närvarande vill jag bara undersöka hur många som är intresserade av det här. Jag har en egen firma och ditt bidrag kommer att registreras som en inkomst. Du kommer att få regelbundna rapporter om hur arbetet fortskrider. 

 
 
50 kr/ månad
100 kr/månad
150 kr/månad
 
 
 
Inlägg länkar till STARTSIDAN
ErikPleijel.se
Creative Commons-licens
Tron som vågspel och äventyr på webbplatsen ErikPleijel.se av Erik Pleijel är licensierad under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 4.0 Internationell licens. Tillstånd utöver denna licens kan vara tillgängligt på epost. Tecknad präst: Copyright Brad Fitzpatrick; Tecknad drottning: FriendlyStock; Tecknad pojke: VectorStock; Lutherrosen: Daniel Csörföly CC BY-SA 3.0; Calvin, Luther, Melanchthon, Erasmus, Skolan i Aten, Cicero, Marcus Aurelius, Aristoteles, Andromedagalaxen, fiskgjuse: Public Domain enl. Wikipedia; andra illustrationer: CC0 Erik Pleijel.
Kontakt: epost