×

Om mig
OM MIG
Jag heter Erik Pleijel. Mitt intresse är teologi och filosofi som går att förankra i vardagslivet. Jag har sysslat en del med programmering, och med vattenförsörjning i Afrika. I min bok Navigation i mångfalden berättar jag om mina erfaren­heter. Från krönika om boken i Bohus­läningen:
Bokomslag Köp tryckt bok
Bokus externlank Adlibris externlank
 
Köp e-bok
Bokus externlank Adlibris externlank
 
På engelska: Amazon externlank
I fly­hänta, bitvis dramat­iska texter tar han oss med till det folk­mords­drabbade Rwanda, inbördes­krigets Sri Lanka och ett absurt igen­bommat Nord­korea.

Från recension i Kyrkans Tidning:
Ur sina erfar­enheter från livet reflek-terar han om bistånd, filo­sofi och kristen tro på luthersk grund.


Vill du veta mer? Utforska innehållet på den här sidan! arrow
Registrera!
arrow
Creative Commons-licens
Innehållet på denna webbsida av Erik Pleijel är licensierad under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 4.0 Internationell licens. Tillstånd utöver denna licens kan vara tillgängligt på epost. Essäboken Navigation i mångfalden: © Erik Pleijel. Tecknad präst: Copyright Brad Fitzpatrick; Tecknad drottning, sengångare: FriendlyStock; Tecknad pojke: VectorStock; Lutherrosen: Daniel Csörföly CC BY-SA 3.0; Aristoteles Kaio hfd CC BY-SA 3.0; Luther, Melanchthon, Erasmus, Skolan i Aten, Cicero, Marcus Aurelius, Andromedagalaxen, fiskgjuse: Public Domain enl. Wikipedia; andra illustrationer: CC0 Erik Pleijel.
Kontakt: epost